Door onze ervaring kunnen wij voor ieder evenement een efficiënt stroomnetwerk aanleggen. U heeft daardoor altijd de juiste hoeveelheid stroom op de juiste plek. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw evenement er netjes en professioneel uitziet. Daarom werken wij ons materiaal zo veel mogelijk uit het zicht, bijvoorbeeld door kabelmatten en - goten te gebruiken. 
Voor onderdak bent u bij YL-Allround ook aan het juiste adres. Onze tenten zijn bijvoorbeeld perfect te gebruiken bij sportevenementen als kleedkamers of EHBO-posten. Voor de EHBO is het van levensbelang om hun materiaal, personeel en patiënten droog en veilig te houden. Onze tenten zijn daarvoor perfect inzetbaar.
Geeft u een feestje? Dan kunt u bij ons terecht voor een stretchtent. Onder de tent kunt u tot wel 500 gasten de tijd van hun leven geven, zonder na te hoeven denken over het weer! Door ons netjes opgezet en weer afgebroken, waardoor u er geen zorg aan heeft! 
Het combineren van onze diensten betekent voor u een zorgeloos en onvergetelijk evenement. Bekijk ons volledige aanbod op de webshop en vraag vrijblijvend een offerte aan!