LadiesRunRotterdam

Bij de LadiesRun in Rotterdam komt onze veelzijdigheid bovendrijven. Wij helpen het opbouwteam met het plaatsen van het hekwerk én leveren de volledige stroomvoorziening. Powered by YL Allround, zo zien we het graag.  
In Rotterdam zetten wij ook onze joker in: kennis van opblaasbare objecten. Omdat wij jaren springkussens, opblaaspoppen en opblaasbogen hebben verhuurd, kunnen wij hier perfect mee uit de voeten. Voor de LadiesRun zetten wij de cruciale start- en finishbogen neer op het parcours. 

Dreamville, Brazilië

In 2015 mochten wij voor G3 Presents naar Brazilië! Als logistiek coördinator waren wij verantwoordelijk voor een deel van de opbouw van Dreamville, de camping van Tomorrowland. Met maar liefst 2000 op te zetten easytenten een hele onderneming. Wij zorgden voor een gestroomlijnde opbouw met een efficiënte organisatie. We richtten een tijdelijk magazijn in en door onze gestructureerde werkwijze liep de opbouw op rolletjes.  

Bruiloft

Als u van plan bent om te gaan trouwen en daar een prachtig, liefdevol moment van wilt maken, dan bent u bij YL-Allround aan het juiste adres. In 2019 mochten wij een indrukwekkende bruiloft aan het water organiseren in samenwerking met Puurr en de ceremoniemeesters. 
Een stretchtent naast het water voor de ceremonie én een prachtig zonnetje bleek een perfect recept voor een geslaagde trouwdag. Voor het trouwfeest plaatsten wij een stretchtent over het terras van Puurr. Dit was een perfecte bescherming tegen regen en het terras bleef lekker warm!
Voor deze bruiloft verzorgden wij al het materiaal: de tenten, de stoelen, de witte loper, strobalen voor extra sfeer, de DJ, noem het maar op! Alles om er een prachtige dag van te maken in samenspraak met de andere partijen.  
Wat u vooral moet meenemen van de bovenstaande drie voorbeelden zijn de verschillende rollen die wij kunnen vervullen voor uw evenement. Stroomvoorziening, logistiek of handwerk, wij draaien er onze hand niet voor om. Als productiemanager, coördinator of als onderdeel van uw eigen teams, YL-Allround is van alle markten thuis.