YL ALLROUND –
OUR FORCE YOUR SUPPORT!

YL Allround – Een verzorgd feestje! Wilt u dat ook?

Neem contact met ons op via onderstaande contactbutton of stuur ons een email.

Contact

YL Allround – Veelzijdig en fullservice!

Om daarmee aan te geven dat we alles doen om uw evenement, feest, braderie of wat u ook organiseert, tot een succes te maken. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een behoefte om enerzijds alles rondom evenementen te kunnen leveren en verhuren, anderzijds om ook de complete organisatie te kunnen verzorgen. Van opbouwen tot afbreken, plannen en uitvoeren, verkopen en verhuren. Het onderstreept onze veelzijdigheid waarmee we u in alle gemakken voorzien.

Met YL allround (je spreekt jee-el) zijn we ook een flexibele partner voor party’s, feesten en evenementen. 24 uur per dag staan we gereed om waar dan ook ondersteuning te leveren bij het opbouwen en afbreken van festivalterreinen, beurzen, evenementen. En dat wereldwijd. Samen met onze opdrachtgevers zijn we inmiddels ook actief betrokken bij de bekende Tomorrowland festivals in o.a. België en de Verenigde Staten.

 

Our force Your Support – YL Allround

‘Our force Your support’ geeft uitstekend weer waar wij met YL allround voor staan en uw evenement moet onvergetelijk zijn. Als fullservice entertainment specialist weten we wat nodig is omdat te bereiken. Wij hebben er alle kennis voor in huis. We zijn dan wel dienstverlener, het is uiteindelijk de beleving waar het om gaat.

YL Allround staat voor u klaar!

We zijn een jong en enthousiast team en maken ook uw evenement tot een onvergetelijk moment. Hoe we dat doen? Bekijk onze diensten.

© 2018 All rights reserved by YL Allround | Algemene Voorwaarden | Realisatie: Dailycraft