EVENTSUPPORT
EVENEMENTEN ONDERSTEUNING!

Voor evenementenondersteuning zijn wij de perfecte partner. Wij zijn graag op uw feest aanwezig!

Neem contact met ons op via onderstaande contactbutton of stuur ons een email.

Contact

Eventsupport

Op onze homepagina heeft u het al kunnen lezen: wij houden ervan om jouw feest of evenement perfect te verzorgen. En wij zijn graag ook op uw feest aanwezig! Het opbouwen en afbreken van een evenement, braderie of festival kunt u eenvoudigweg niet alleen. Daarvoor zijn vaak veel handen en handelingen nodig. Met onze evenementen ondersteuning zijn we een veelzijdig partner die u in alle gemakken voorziet.

 

Evenementen ondersteuning

Bent u op zoek naar extra handen, want zoals u weet ‘maken vele handen licht werk’ of zoekt u een complete crew, dan voorziet YL-allround in al uw behoeftes. Voor een goede evenementen ondersteuning kunt u ons inzetten voor assistentie bij technische producties, sitecrew of stagehands. Met ons uitgebreide partnernetwerk weten wij precies welke mensen de beste evenementen ondersteuning kunnen bieden.

Jouw feest of evenement perfect verzorgen

Zo efficiënt mogelijk werken voor een perfect eindresultaat. Door diverse werkzaamheden tijdens de opbouw van uw evenement, braderie, fair of festival te combineren en waar mogelijk zoveel mogelijk werken met een goede planning zorgt ervoor dat er achter de schermen ook een verzorgt feestje is!

Voor professionele en vakbekwame evenementen ondersteuning biedt YL-allround een uitstekende dienstverlening op maat. Iedere situatie is anders en door ervaring weten wij als geen ander hoe verschillende processen achter de schermen efficiënt moeten verlopen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.

© 2018 All rights reserved by YL Allround | Algemene Voorwaarden | Realisatie: Dailycraft